ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ(VIDEO-ΗΧΟ)

Μεγάλη πληγή για την Φλώρινα , τη Δυτική Μακεδονία και την ενέργεια είναι η ένταξη της ΔΕΗ στο Υπερταμείο, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής σε συνέντευξη τους στην ΕΡΤ Φλώρινας για το θέμα αυτό. Ο τομεάρχης συνδικαλισμού των ΑΝΕΛ Πέτρος Γώγος είπε ότι "θέλουμε τη συνταγματική κατοχύρωση από τους αρμόδιους για να παραμείνει το 51% της ΔΕΗ με δημόσιο χαρακτήρα". Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου επεσήμανε ότι η περιφέρεια παραμένει σταθερή στη θέση της για δημόσιο χαρακτήρα στα κοινωνικά αγαθά όπως είναι η ενέργεια και τα νερά.
Ο πρόεδρος του ΕΚΦ Κώστας Σιάκος αναφέρθηκε στην πρόθεση του Εργατικού κέντρου να είναι πρωτοστάτης στις κινητοποιήσεις για τη μη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ χαρακτηρίζοντας την ένταξη της στο Υπερταμείο ως μεγάλη πληγή. Τέλος ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σημείωσε τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι η ένταξη της στο Υπερταμείο δε θα σημάνει και την ιδιωτικοποίηση της υπογραμμίζοντας ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση.





Πηγή:www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)