ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Για απόπειρα απάτης   συνελήφθη  28χρονος ημεδαπός σε περιοχή των Γρεβενών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών . Ο 28χρονος προσέγγισε 80χρονη ημεδαπή στην είσοδο της οικίας της σε περιοχή των Γρεβενών και ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει τον γιο της, της είπε ότι τον αναζητεί η αστυνομία και της ζήτησε χρηματικό ποσό, δήθεν για την βοήθεια που της παρείχε προκειμένου ο γιος να αποφύγει την σύλληψή του.Αναζητήθηκε ο 28χρονος από αστυνομικούς και αφού άμεσα εντοπίστηκε, συνελήφθη.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές:
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού - φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά των δραστών, καθώς και τα οχήματα με τα οποία κινούνται (αριθμό κυκλοφορίας, μάρκα οχήματος, χρώμα κ.λπ.), για να βοηθήσετε το έργο των διωκτικών αρχών.
Να ενημερώνετε πάντα τις αστυνομικές Αρχές, ακόμη και σε περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ