ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 5ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος», την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Φλώρινας τελέσθηκε τρισάγιο στη μνήμη του μεταρρυθμιστή παιδαγωγού Θεόδωρου Κάστανου.Η κίνηση αυτή, 85 χρόνια μετά το θάνατο του, συμβολίζει την αναγνώριση του ως διαμορφωτή της μεταρρυθμιστικής παιδαγωγικής του Μεσοπολέμου και υπογραμμίζει την ευθύνη που φέρουμε ως δάσκαλοι στη διαπαιδαγώγηση ελεύθερων και υπεύθυνων αυριανών πολιτών.Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν η διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Θεόδωρος Κάστανος», ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Κίμων Σαββάκης, ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας κ. Ιωάννης Κασκαμανίδης και ο παιδαγωγός κ. Δημήτριος Θωίδης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)