ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ MASTER PLAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΓΛΑΣ- ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

Τεχνική ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανου Μπίρου, του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Κων/νου Γέρου, του Δήμαρχου Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη, του Δήμαρχου Πρεσπών κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη, εκπροσώπων της ΑΝΚΟ, εκπροσώπων της ΔΕΤΕΠΑ, δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.
Στόχος της συνάντησης ήταν η παρουσίαση από πλευράς ΑΝΚΟ των Master Plan των λιμνών της λεκάνης του Αμυνταίου και του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου και της μελέτης του έργου της υδροδότησης των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου (συμπεριλαμβάνεται και η υδροδότηση της Τ.Κ. Κέλλης) ενώ ο κ. Μπίρος παρουσίασε μια σειρά από παρεμβάσεις και άλλες ενέργειες τις οποίες θα πραγματοποιήσει η Π.Ε. Φλώρινας με στόχο την ορθολογικότερη διαχείριση των πόρων και την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμυνταίου σε όλα τα επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα έγινε αναφορά μεταξύ άλλων στις παρεμβάσεις στους οδικούς άξονες του Δήμου Αμυνταίου, στο αρδευτικό από τη λίμνη Βεγορίτιδας και το περιμετρικό φράγμα αυτής, στο αρδευτικό από τη λίμνη Χειμαδίτιδας και στους αναδασμούς στις Τ.Κ. Βαρικού, Ασπρογείων και Αετού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)