ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ RALLY GREECE OF ROAD ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Με τη συμμετοχή αθλητών πάνω από 11 χωρών θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά το Rally Greece Of Road από τις 1 έως τις 4 Ιουνίου αυτό ανέφεραν σε συνέντευξη τους οι διοργανωτές του rally στην 1η επίσημη συνάντηση τους στην Φλώρινα με τη συμμετοχή όλων των φορέων της περιοχής.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η προσέλκυση όλο και περισσότερων αθλητών στην περιοχή που θα είναι και οι καλύτεροι πρεσβευτές διαφήμισης της Φλώρινας σε όλη την Ευρώπη. Όπως είπε ο κ. Παπαθάνος ο υπεύθυνος της διοργάνωσης φέτος θα υπάρχουν δύο μεγάλες διαδρομές των 92 και των 94 χιλιομέτρων που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στον αγώνα. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος τόνισε την σημαντικότητα της διοργάνωσης αυτής στην περιοχή γεγονός που τη καθιστά το καλύτερο τουριστικό προορισμό στη Δυτική Μακεδονία.






Πηγή:www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)