ΠΑΝΩ ΑΠΟ 650 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΥΣΗ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, καταστράφηκαν σήμερα με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.
Ειδικότερα, καταστράφηκαν 656 κιλά και 371,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς. Η καταστροφή πραγματοποιήθηκε ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προεδρεύει η Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και μετέχουν οι Προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς που ενήργησε την προανάκριση και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΑΗΣ Καρδιάς.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)