Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΗΛΟΣ: Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΗΤΑΝ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ

Τις εμπειρίες και όλα όσα βίωσαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της σε όλη την Ελλάδα με ποδήλατα αλλά και την εμπειρία του από το γύρο της Αφρικής παρουσίασαν χθες στην Φλώρινα ο Αλέξανδρος Ζήλος και η παρέα του που εδώ και 13 μέρες έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους με το ποδήλατο σε όλη την Ελλάδα. 
Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η ιδέα του ταξιδιού με ποδήλατο κάνοντας το γύρο της Αφρικής ήρθε έτσι ξαφνικά από την αγάπη που είχε να γνωρίσει τον κόσμο και να ταξιδέψει. «Δεν είμαι επαγγελματίας ποδηλάτης» είπε ακόμα «είχα να κάνω ποδήλατο από τα παιδικά μου χρόνια αλλά μου φάνηκε δελεαστική η ιδέα να κάνω το γύρο της Αφρικής με ποδήλατο». Το επόμενο ταξίδι που θα κάνουν οι τρεις φίλοι με ποδήλατο θα ξεκινήσει 12 Δεκεμβρίου και θα είναι ο γύρος της Ασίας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.