Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017

ΆΓΡΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ….ΚΛΟΥΒΙ !!!(VIDEO)

Την βράβευση των κορυφαίων αθλητών των αγώνων θα κάνει ο Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αμύνης Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.
Οι αγώνες που χρόνια όλοι θέλαμε να δούμε από κοντά αλλά τους βλέπαμε μόνο στην τηλεόραση ήρθαν στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για αγώνες ΜΜΑ μέσα σε κλουβί που θα διοργανωθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στην
Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.
Στο MCP 7 οι θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν LIVE μοναδικούς συνδυασμούς Πολεμικών Τεχνών όπως Πυγμαχία, Πάλη, Μάι Τάι, Κick Βoxing, Tae Kwon Do, Kαράτε, Tζούντο, Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, κ.α.) με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων Αθλητών. Αυτό το μαχητικό άθλημα ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ επιτρέπει την χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος.
Κοινώς οι θεατές θα παρακολουθήσουν μια πραγματική πάλη όπως θα την έβλεπαν σε κάποια Αμερικανική ταινία δράσης φυσικά όμως με κάποιους κανόνες ασφαλείας.


Η δημοτικότητα του αθλήματος πλέον ανταγωνίζεται την πυγμαχία και την επαγγελματική πάλη καθώς ολοένα και αποκτά περισσότερους οπαδούς.
Την βράβευση των κορυφαίων αθλητών των αγώνων θα κάνει ο Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αμύνης Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.


Πηγή: www.anapodoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.