Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: 5 ΜΕΓΑΛΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Μετά από μια συστηματική παρακολούθηση και επεξεργασία των συναρμόδιων υπουργείων σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση βαίνουν προς υλοποίηση 5 μεγάλα κυβερνητικά έργα για τον νομό Φλώρινας. Συγκεκριμένα εγκρίνεται η χρηματοδότηση (15 εκ. ευρώ) της αναμόρφωσης των Πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων της Φλώρινας, οι οποίες μετά την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου, θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο ενδυναμωμένο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Η χρηματοδότηση αυτή ήταν εξαγγελία του Πρωθυπουργού για την πόλη μας και έρχεται να συμπληρώσει την έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου, που καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν κατάφερε να επιλύσει. Επίσης, εγκρίνεται η χρηματοδότηση ( 8 εκ. ευρώ) για την Τηλεθέρμανση Μελίτης, ένα έργο το οποίο ζήτησαν οι κάτοικοι και το προωθήσαμε όλοι μαζί δυναμικά στο αρμόδιο Υπουργείο. Το δικαιούνται και θα το αποκτήσουν.Για την ύδρευσητου Δήμου Αμυνταίου θα χορηγηθούν 11 εκ. ευρώ προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις. Τέλος εγκρίνεται η χρηματοδότηση του οδικού δικτύου Πρέσπας – Κρυσταλλοπηγής (15 εκ. ευρώ) αλλά και η χρηματοδότηση της αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας Πισοδερίου (7 εκ. ευρώ), που θα βελτιώσει τις υφιστάμενες υποδομές τουρισμού.
Πρόκειται για 5 σοβαρές κυβερνητικές παρεμβάσεις με αναπτυξιακό αποτύπωμα που καλύπτουν όλους τους δήμους του Νομού Φλώρινας και αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όσους μιλούν για στασιμότητα και ερημοποίηση στην περιοχή μας. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν ξεμπλοκάρει χρηματοδοτικά όλα τα σημαντικά έργα ενώ δρομολογούνται και νέα.

Με εκτίμηση

Ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας

Κωνσταντίνος Σέλτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.