Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτικήσυνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Περάσματος) την 30του μηνός Απριλίου έτους 2018, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 10:00π.μ., σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου76του Ν.3852/2010για τη συζήτηση και λήψη απόφασηςσχετικά με : 
1) «Γνωμοδότηση σχετικά με το σχέδιο νέου ενιαίου κανονισμού λειτουργίας δημοτικών κοιμητηρίων Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 18/2018 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας».

(Σχέδιο του νέου κανονισμού λειτουργίας κοιμητηρίων υπάρχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας: www.cityoflorina.gr)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΙΠΚΑΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                               
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.