KARATEOPENSERIESLAMIA 2018

Μια μεγάλη διεθνής διοργάνωση αγώνων καράτε «KarateOpenSeriesLamia 2018» φιλοξενήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου στο Κλειστό Χαλκιοπούλειο Γυμναστήριο Λαμίας.
Το «KarateOpenSeries 2018», που συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε με το Δήμο Λαμιέων και την συνδρομή και την υποστήριξη του Α.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος», είναι ένα αθλητικό γεγονός διεθνών προδιαγραφών και είναι το ένα από τα δύο διεθνή Τουρνουά της Ομοσπονδίας που συμπεριλαμβάνονται στο εθνικό Ranking, το επίσημο Καλεντάρι αγώνων της Ομοσπονδίας Καράτε.Άκρως επιτυχημένη διοργάνωσημε συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία 96, συνολικά, αποστολές και 1.000 αθλητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της ΕΛΟΚ Χρήστο Μπουλούμπαση, να συμφωνήσουν και να ανακοινώσουν την διοργάνωση του OpenSeries 2019, 13 με 14 Απριλίου. Σύμφωνα με την εκτίμηση και του επίτιμου Προέδρου της ΕΛΟΚ και μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) Γιώργου Γερόλυμπου, που βρέθηκε επίσης στη Λαμία το Σαββατοκύριακο, έχουν το χρόνο ώστε στην επόμενη διοργάνωση οι συμμετοχές να διπλασιαστούν!
Το Σάββατο, πρώτη ημέρα των αγώνων, ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον ήρωα Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο. 

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι, από πλευράς Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ συμμετείχαν: η Τσαρτσιταλίδου Αγάπη στοkumite κορασίδων +35 kgr όπου και κατετάγη στην 5η θέση, ένα βήμα πριν το χάλκινο μετάλλιο αφού έχασε οριακά με το πλεονέκτημα (senso) του πρώτο πόντουσε έναν δυνατό τελικό repassage που έληξε ισόπαλος 1-1. Το παρών έδωσαν και οι Τσαρτσιταλίδης Ηλίας και Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία στην διαιτησία, με πολύ καλή απόδοση κι από τους δύο τέτοια που επέτρεψε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) να τους εμπιστευτεί πολλούς αγώνες και στον Ηλία αρκετούς δυνατούς τελικούς σαν κεντρικό διαιτητή.
Στο περιθώριο των αγώνων απονεμήθηκαν και τα διπλώματα από τις εξετάσεις διαιτησίας του Φεβρουαρίου η Ειρήνη-Μαρία πήρε τον βαθμό του κριτή Β (J/B) σε kataκαι kumiteκαι ο Ηλίας τον βαθμό του RefereeB(R/B)kataκαι kumite. 

Παρόν ήταν και ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) κος Τσαρτσιταλίδης Κίμων οποίος και δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση. Έγινε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά στον Ελληνικό χώρο με συμμετοχή μεγάλη και σε αριθμό αλλά και σε “ονόματα” των αθλητών του καράτε, 96 αποστολές με 1000 περίπου αθλητές, έγιναν δυνατά παιχνίδια και οι αθλητές έφυγαν, ασχέτου θέσης, γεμάτοι με εμπειρίες από τους αγώνες. Η επιτυχία των αγώνων οδήγησε τον δήμαρχο Λαμιέων να ανακοινώσει και το επόμενο τουρνουά του 2019. Από πλευράς συλλόγου που ήταν και πάλι παρών σε όλους τους τομείς των αγώνων Διοικητικής – διαιτητικής – αθλητικής πήγαν όλα καλά. Και πάλι Συγχαρητήρια σε όλους.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)