1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 3V3 BASKETBALL

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας διοργανώνει μαζί με το δημοτικό σχολείο Μελίτης, στην τελετή λήξης της σχολικής περιόδου, το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΙΑΣ 3 v 3 BASKETBALL, με επίτιμο καλεσμένο τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ προπονητή του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.Την Τρίτη 12 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μελίτης ελάτε να απολαύσετε τα παιδιά σε αγώνα καλαθοσφαίρισης 3 v 3, σε μία μπασκετική πανδαισία .
Στο τουρνουά συμμετέχει και το 1ο δημοτικό σχολείο Φλώρινας.
Το τουρνουά έχει ψυχαγωγικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, φιλοδοξώντας να φέρει τα παιδιά των μικρών ηλικιών πιο κοντά στον αθλητισμό.
Όσοι αγαπούν το μπάσκετ, την παρέα και τη διασκέδαση, αλλά και όσοι θέλουν να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιδιών από κοντά δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το χώρο της εκδήλωσης και να συμβάλλουν στην επιτυχία της διοργάνωσης, απλά με τη συμμετοχή τους!
Σας περιμένουμε παρέα με τα παιδιά σας!
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)