Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗ Τ.Κ. ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ

Την Κυριακή 3/6/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Τ.Κ Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου. Ο κ. Βουλευτής παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ι.Ναό Αγίου Χαραλάμπους και στη συνέχεια με τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γιώργο Τσιβελεϊδη επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού ,συνομίλησε με κατοίκους της τοπικής κοινότητας και ενημερώθηκε για θέματα που τους απασχολούν.
Οι κάτοικοι αναφέρθηκαν σε προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο και εστίασαν κυρίως στην υψηλή φορολόγηση των αγροτών και στις ιδιαίτερα αυξημένες εισφορές που καταβάλουν στον Ε.Φ.Κ.Α.
Ακόμα εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τη γραφειοκρατία που αντιμετωπίζουν σε θέματα συνταξιοδοτικά και στην μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή της σύνταξης . Επίσης ενημέρωσαν τον κ. Βουλευτή για ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους και ζήτησαν τη μεσολάβηση του.
Ο κ. Αντωνιάδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την ενημέρωση . Επίσης εκθείασε την προσπάθεια των αγροτών του Μανιακίου οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες πρωτοπορούν με καινοτόμες καλλιέργειες . Τέλος δεσμεύτηκε για την διαρκή επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων μαζί τους καθώς για την προώθηση και επίλυση των αιτημάτων τους μέσα από παρεμβάσεις και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.