«ΧΆΛΚΙΝΟΣ Ο ΝΙΚΌΛΑΣ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΕΛΛΆΔΑΣ»

Ικανοποιημένος ο Νικόλας Τσώκας από την εμφάνιση του στο Κύπελλο Ελλάδας το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ. Κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο (66 συμμετοχές).Στους ίδιους αγώνες ο Στέργιος Τσώκας κατέκτησε την 7η θέση ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Δούδος στο ξίφος ασκήσεως (6ος) ολοκληρώνοντας την φετινή αγωνιστική περίοδο.Έτσι, λοιπόν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Νόβι – Σάντ, Σερβία (16-21 Ιουνίου) από τον ΟΞΙΦ θα συμμετέχουν ο Νίκος Τσώκας στο ξίφος μονομαχίας ανδρών και η Μαρία Παπαδοπούλου στο ξίφος ασκήσεως γυναικών. Η παρουσία τους εκεί θα κρίνει την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Wuxi – Κίνα τον Ιούλιο.
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά ο τελευταίος για φέτος αγωνιστικός μαραθώνιος των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων -13 ετών με τον ΟΞΙΦ να δίνει το παρόν με περισσότερα από 35 παιδιά και 4 ομάδες!
Στην Κούρσα κατάκτησης της 1ης θέσης την Γενικής Βαθμολογίας ο ΟΞΙΦ προηγείται με διαφορά και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Κορυφή!
Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)