Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο επετειακός, διήμεροςαγώνας LIII«ASKLIPIOSCUP 2018» τον οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Λέσχη Πρακτικής Σκοποβολής στο σκοπευτήριο του Λαγκαδά. Από την Σ.Α.Λ. Φλώρινας συμμετείχαν οι ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας και Θανάσης Παλιογιάννης, οι οποίοι προετοιμασμένοι όπως πάντα, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός -κατά κοινή διαπίστωση- δύσκολου αγώνα και εδραιώθηκαν στις υψηλές θέσεις της Πρακτικής Σκοποβολής. 

Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας,ο οποίος αγωνίστηκε στην νέα κατηγορία της Πρακτικής Σκοποβολής, PRODUCTIONOPTICS, καθιερώθηκε πλέον στην 1η θέση και σήκωσε για μια ακόμα φορά το κύπελλο. Ο Θανάσης ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ στην μεγάλη κατηγορία της PRODUCTIONμε μια εξαιρετική εμφάνιση κατέλαβε την 4η θέση, πίσω από καταξιωμένους αθλητές της ελληνικής και της Διεθνούς σκοποβολής. 

Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
https://salflorinas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.