ΣΤ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ " ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΓΛΑΣ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

Ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συναντήσεως με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. Σταύρο Παπασωτηρίου.

Ο κ. Παπασωτηρίου αναφέρει ότι "ξεκινώντας από τις τρέχουσες επιθεωρήσεις της ΕΒΕΤΑΜ σε χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας υπογραμμίστηκε ότι με την ολοκλήρωσή τους θα επιβεβαιωθεί η ασφαλής λειτουργία του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού τους για την οποία είναι γνωστά στους λάτρεις των χειμερινών σπορ"."Σε σχέση με την αναβάθμιση των υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου", επισημαίνει ο κ. Παπασωτηρίου "συνεχάρη την Όλγα Κεφαλογιάννη για τη πρόσφατη προκήρυξη από το υπουργείο Τουρισμού νέου προγράμματος του Ταμείου Ανάκαμψης, προϋπολογισμού 55 εκατ. ευρώ με δυνητικούς δικαιούχους χιονοδρομικά κέντρα όλης της χώρας. Με δεδομένο ότι οι πόροι θα διατεθούν βάσει σειράς προτεραιότητας των αιτήσεων, ο Σταύρος Παπασωτηρίου επεσήμανε την ανάγκη άμεσης υποβολής επενδυτικών σχεδίων προκειμένου να ενταχθούν έγκαιρα τα έργα αναβάθμισης υποδομών που ζητούν οι φορείς διαχείρισης χιονοδρομικών κέντρων. Η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη δεσμεύθηκε για την γρήγορη ολοκλήρωση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών με στόχο να επιταχυνθεί η τουριστική ανάπτυξη ορεινών περιοχών όπως η Φλώρινα".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)