ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΦΙΛΩΤΑ, ΛΕΒΑΙΑΣ, ΒΕΓΟΡΑΣ, ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ, ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΛΑΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

Στη σύνδεση της αποχέτευσης των κατοικιών και των καταστημάτων τους, στα φρεάτια σύνδεσης των παροχών με το νέο δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, έως τις 31/08/2024, υποχρεούνται να προχωρήσουν οι κάτοικοι των οικισμών Φιλώτα, Λεβαίας, Βεγόρας, Μανιακίου, Αντιγόνου και Πελαργού, σύφμωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμυνταίου, υπογραμμίζοντας πως τα έξοδα σύνδεσης επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
Σε αντίθετη περίπτωση, επισημαίνει ακόμα σε ανακοίνωση του, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 300 € εφάπαξ και 100 € / επόμενο έτος καθυστέρησης σύνδεσης με βάση τον σχετικό κανονισμό αποχέτευσης (υπ. αρ. 106/2021 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου).
Για την αποφυγή επιβολής προστίμου, οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν, με σχετική αίτησή τους, την υλοποίηση της νέας σύνδεσης στο 4ο όροφο του Δημαρχείου Αμυνταίου (Τεχνική Υπηρεσία) ή στο e-mail : texniko@amyntaio.gr. Σχετικά υποδείγματα θα υπάρχουν στον 4ο όροφο του Δημαρχείου και στον σύνδεσμο (link) : http://www.0582.syzefxis.gov.gr/apoxeteusi_filotas.html
Για την συμπλήρωση των δηλώσεων απαιτείται μεταξύ άλλων η συμπλήρωση αριθμού υδρομέτρου όπως αναγράφεται στους λογαριασμούς ύδρευσης – αποχέτευσης.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μετά την προθεσμία σύνδεσης στο νέο αποχετευτικό δίκτυο, θα σταματήσει η συντήρηση, οι καθαρισμοί και οι αποφράξεις του παλαιού αποχετευτικού δικτύου.
Μετά το πέρας της προθεσμίας, οι υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν σε επιτόπιους ελέγχους πιστοποίησης για τους πολίτες που δήλωσαν την σχετική σύνδεση.
Τέλος οι πολίτες μπορούν να προχωρήσουν σε δήλωση αδυναμίας σύνδεσης λόγω αρνητικής κλίσης προκειμένου αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου να προχωρήσουν σε σχετική αυτοψία. Σχετικό υπόδειγμα θα υπάρχει στον 4ο όροφο του Δημαρχείου και στον παραπάνω σύνδεσμο (link).

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2386350131-127-135

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)