ΣΤ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ "Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ"

Η ενίσχυση με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Φλώρινας, η επέκταση της κάλυψης του ΕΚΑΒ, ιδιαίτερα στις απομακρυσμένες περιοχές του νομού και η περαιτέρω ανάπτυξη του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου έτσι ώστε να αξιοποιηθούν πλήρως οι μεγάλες δυνατότητες του στον τομέα της Φυσικής – Ιατρικής Αποκατάστασης, ήταν τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια συνάντησης του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας με τον Υπουργό Υγείας Μ. Χρυσοχοίδη.
Όπως επισημαίνει ο κ. Παπασωτηρίου "σε σχέση με το τελευταίο, πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ο Σταύρος Παπασωτηρίου επεσήμανε ότι η αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου θα επιτρέψει τη λειτουργία του ως μείζονος κέντρου αποκατάστασης για όλη τη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που θα του προσδώσει ευρύτερο κοινωνικό ρόλο και χρησιμότητα. Ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε να εξετάσει θετικά όλα τα αιτήματα και ανακοίνωσε στο Σταύρο Παπασωτηρίου την επικείμενη ένταξη του έργου αναβάθμισης του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου σε ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα".
Υπογραμμμίζει τέλος ότι "ο Υπουργός αναγνώρισε τις πολύ μεγάλες προσπάθειες της Κυβέρνησης για την γρήγορη προκήρυξη 6.500 νέων θέσεων προσωπικού του ΕΣΥ που προβλέπονται στον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2024".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)