20% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Στην αναπροσαρμογή των τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2015, προέβη με σχετική απόφασή της τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φλώρινας.
Η απόφαση αυτή, η οποία πρέπει να ψηφιστεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή της, περιλαμβάνει τη μείωση 20% των τελών χρήσης πεζοδρομίων και λοιπών κοινόχρηστων χώρων ως εξής:
1) Για την πλατεία από 48,80 € το τ.μ. σε 39,04 € το τ.μ. ετησίως.
2) Για τους πεζοδρόμους από 48,80 € το τ.μ. σε 39,04 το τ.μ. ετησίως.
3) Για το υπόλοιπο τμήμα του Δήμου Φλώρινας από 31,20 € το τ.μ. σε 24,96 € το τ.μ. Ετησίως.
4) Για τα τέλη χρήσεως πεζοδρομίων από τους ανοικοδομούντες κατατάσσει το Δήμο Φλώρινας σε μία ζώνη με 19,20 € ανά τ.μ. μηνιαίως. Η παραπάνω απόφαση ελήφθη, έχοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε πολίτη και κυρίως στους επαγγελματίες, καθώς και το αίτημα του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
Οπως αναφερει σε ανακοινωση του ο Δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος "αποδεικνύεται και εμπράκτως το ενδιαφέρον μου για την τοπική αγορά και τους επαγγελματίες και στο μέτρο του δυνατού κάνει ό,τι είναι εφικτό".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)