ΡΑΦΚΟΥΤΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΠΝΕΥΣΤΩΝ


Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στην προσπάθεια που καταβάλει για τη διατήρηση της παράδοσης της ακριτικής μας περιοχής, συμμετέχει και στηρίζει ενεργά την πραγματοποίηση των «Καστοριανών Ραγκουτσαριών» που υλοποιεί ο Δήμος Καστοριάς - Αντιδημαρχεία Πολιτισμού-Τουρισμού-Επιχειρηματικότητας-Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, στις 6- 7 - 8 Ιανουαρίου 2015.

Φέτος, σε μια προσπάθεια καθιέρωσης ενός δρώμενου τις ημέρες που προηγούνται των Ραγκουτσαριών, θα συνδιοργανωθεί μια μουσική εκδήλωση με τίτλο «Τα χάλκινα στην Καστοριά».Θα έχει επιδεικτικό χαρακτήρα και θα συμμετέχουν ορχήστρες από την Ελλάδα αλλά και από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Η εκδήλωση η οποία θα γίνει στις 03 Ιανουαρίου, στην πλατεία Παναγίας Κουμπελίδικη στις 5.00 μ.μ, θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία τουσυγκροτήματος «ΒaiLdSA» από τη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)