ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ο Δήμος Καστοριάς ,ενόψει του εορταστικού Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα –Πρωτοχρονιά –Θεοφάνεια – Καρναβάλια -Ραγκουτσάρια 2015), πραγματοποιεί μια σειρά εκδηλώσεων , στον ευρύτερο Καλλικρατικό Δήμο.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ 2014 – 2015
 ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015
«Τα Χάλκινα στην Καστοριά», μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή παραδοσιακών ορχηστών στον αύλειο χώρο του Ι.Ν. Παναγίας Κουμπελίδικης και ώρα έναρξης 17:00. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από το μουσικό συγκρότημα «Baildsa» και πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και την συνδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τσαρσί» .
- Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015 ,Θεοφάνεια
«Ο Αϊ-Βασίλης στην πλατεία Δαβάκη», μετά τον αγιασμό των υδάτων (11:30) , ο Αϊ Βασίλης σε συνεργασία με τον σύλλογο «Φίλων Καστοριανού Καρναβαλιού “ΤAΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ”» θα μοιράσει χαμόγελα και δώρα στα παιδιά  Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, Θεοφάνεια & Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 ,Αϊ-Γιαννιού
“Καστοριανά Ραγκουτσάρια”. Τα «μπουλούκια» από νωρίς το απόγευμα ξεχύνονται σε όλους τους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης, με ζωντανή μουσική από παραδοσιακές ορχήστρες χάλκινων σε Καστοριανούς παραδοσιακούς ρυθμούς και ξέφρενο αδιάκοπο χορό.
- Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
“Καστοριανά Ραγκουτσάρια”-“ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ”, η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού στην οδό Μητροπόλεως (Τσαρσί) με ώρα έναρξης 14:00.Μετά το πέρας της καθιερωμένης διαδρομής, τα «μπουλούκια» καταλήγουν στην πλατεία Ντολτσό για την αποκορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων.
· Απόσκεπος
- 7 Ιανουαρίου 2015 : «Καρναβάλι Αποσκέπου»,ώρα έναρξης 11:00.
ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑ
 Τοπική Κοινότητα Οινόης
6 Ιανουαρίου 2015:«Γουρουνοχαρά» στο πρώην κοινοτικό κατάστημα , ώρα έναρξης 11:00.
ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΩΝ
Τοπική Κοινότητα Αγίου Αντωνίου
6 Ιανουαρίου 2015 : «Γουρουνοχαρά» στην αίθουσα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Αντωνίου , ώρα έναρξης 12:00 μεσημέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)