ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Δύο ημεδαπούς, έναν 18χρονο, για ληστεία και έναν 25χρονο, για ληστεία και κατοχή ναρκωτικών χαπιών συνέλαβαν στην Πτολεμαιδα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Οι προαναφερόμενοι χθες  τις πρώτες πρωινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, δρώντας από κοινού και απειλώντας 22χρονο ημεδαπό, για προσβολή της σωματικής του ακεραιότητας , τον εξανάγκασαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των σαράντα ευρώ (40,00€), ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πραγματοποιήσουν τις απειλές τους.
Οι δύο ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν εντός του ορίου του αυτοφώρου, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 25χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα έξι (46) δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ (30,00€).
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)