ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που συνολικά είναι 70 εκατ. ευρώ. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει στείλει σήμερα Πέμπτη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τις καταστάσεις με τους δικαιούχους επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης που είχαν υποβάλει αίτηση έως τις αρχές Φεβρουαρίου.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ανέφερε πως από σήμερα θα αρχίσει να δίνεται η δόση της επιδότησης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Ωστόσο, τα χρήματα θα πιστωθούν την επόμενη εβδομάδα. Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαΐου 2015. Τα περιουσιακά κριτήρια για να πάρει κάποιος το επίδομα πετρελαίου είναι ακίνητη περιουσία με αξία 200.000 ευρώ για τον άγαμο και 300.000 ευρώ για τον παντρεμένο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)