ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Κλειστές θα παραμείνουν οι ελληνικές τράπεζες τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας που συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή το απόγευμα.

Επιπλέον, όπως αποφασίστηκε επιβάλλονται όρια στην κίνηση των κεφαλαίων (capital controls).
Για την ώρα δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για το όριο των αναλήψεων που θα επιβληθεί.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το ρεπορτάζ, αυτή την ώρα καθαρογράφεται το κείμενο που θα προβλέπει όλους τους όρους των capital controls. Το κείμενο αυτό θα κατατεθεί στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδριάζει αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.Στο Συμβούλιο, εκτός του υπουργού Οικονομικών, μετέχουν οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη και ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, 'Ανθιμος Θωμόπουλος.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)