ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Yπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Όλγας Μούσιου-Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, κ. Βοσκόπουλου Ιωάννη συνεδρίασε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας  με οχτώ θέματα ημερήσιας διάταξης και τέσσερα εκτός αυτής.

Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα ήταν :
«Παράταση ισχύος των σχετικών αδειών εκμετάλλευσης λατομείου βιομηχανικού ορυκτού χαλαζία» με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Μπαρδάκα Χρήστο.
      Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντινίδης Ευστάθιος,  Παπασωτηρίου Σταύρος, Κασκαμανίδης Χρήστος και Παλτατζή-Φιλιππίδου Παναγιώτα ψήφισαν κατά.
«Ακύρωση αδειών συμμετοχής λόγω μη προσέλευσης και νέα αδειοδότηση συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη της Τ.Κ. Αρμενοχωρίου», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Καρακόλη Μιχαήλ.
«Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Τ.Κ. Περάσματος, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Αριστείδη.
«Επιχορήγηση του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Αριστείδη.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν :
1.
«Την έγκριση της υπ άριθ. 40/2015 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με Δ΄ τροποποίηση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων οικονομικού έτους 2015», με  εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Μαβίδη, Πρόεδρο του  Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Δ/νσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού  Δήμου Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Παπασωτηρίου Σταύρος ψήφισε κατά.

2.
«Την έγκριση της υπ άριθ. 42/2015 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας σχετικά με τα απολογιστικά Α΄ τριμήνου 2015», με  εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Μαβίδη, Πρόεδρο του  Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής  Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Αναπληρώτριας Προϊσταμένης Δ/νσης του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού  Δήμου Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι Παπασωτηρίου Σταύρος, Κασκαμανίδης Χρήστος και Φιλιππίδου-Παλτατζή Παναγιώτα ψήφισαν κατά.

3.
«Έγκριση της με αριθμ. 51/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας σχετικά με την έγκριση των διαδρομών των αστικών συγκοινωνιών Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

4.
«Έγκριση της με αριθμ. 52/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας σχετικά με την απομάκρυνση του κενωθέντος περιπτέρου του αποβιώσαντος κ. Λιάσου Κων/νου του Γρηγορίου στον οικισμό Αγίου Αθανασίου του πρώην  Δήμου Μελίτης (Εγκύκλιος 38/6-6-2014 Υπ. Εσ. παρ. 1Γ)», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

5.
«Έγκριση της με αριθμ. 54/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας σχετικά με την απομάκρυνση του περιπτέρου στην οδό Νικ. Χάσου 23», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

6.
«Έγκριση της με αριθμ. 55/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας σχετικά με τη μη χορήγηση άδειας στάθμευσης ποδηλάτων έξω από το κατάστημα της κας Ξανθοπούλου Μαγδαληνής στην οδό Σαρανταπόρου 38», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.

7.
«Έγκριση της με αριθμ. 56/2015 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Φλώρινας σχετικά με τη σύμφωνη γνώμη ως προς το σημείο προς χωροθέτηση επί της οδού Μοναστηρίου (πλησίον ΔΑΚ, έναντι πανεπιστημιακών σχολών), προκειμένου να καθοριστεί θέση σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία ψυχαγωγικής παιδείας (ΤΣΙΡΚΟ)».
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Εισηγητής κος Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης, Αντιδήμαρχος Φλώρινας.

8.
«Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, ως εκπροσώπου του Δήμου Φλώρινας, για να συμμετάσχει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΦΛΩ», με εισηγητή τον κ. Θεοδόσιο Καραγκιοζίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφίας, καθώς οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι Παπασωτηρίου Σταύρος, Κασκαμανίδης Χρήστος και Παλτατζή-Φιλιππίδου Παναγιώτα ψήφισαν κατά.

9.
«Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του, ως εκπροσώπου του Δήμου Φλώρινας, για να συμμετάσχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε», με εισηγητή τον κ. Καρακόλη Μιχαήλ, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)