ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Παιρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για το αδύνατο φόρτσα το πενταλι να έρθουν και οι άλλοι πάμε για ορθοπεταλιες λέει το τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα με τους Φλωρινιώτες να κάνουν πράξη το στίχο. Τα κοινόχρηστα ποδήλατα που εγκατέστησε ο Δήμος Φλώρινας θα εξυπηρετούν κατοίκους και επισκέπτες που θα θέλουν είτε να περιηγηθουν στην πόλη απολαμβανοντας τις ομορφιές της είτε να κάνουν τις δουλειές τους πιο γρήγορα.
Το ποδήλατο είναι ενα μέσο το οποίο σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων,  βοηθάει στη διατήρηση της καλής υγείας και μπορείς να το παρκαρεις εύκολα χωρίς να "ιδρωσεις" για μια θέση παρκινγκ.
Στην Φλώρινα έχουν στηθεί 8 σταθμοί κοινοχρηστων ποδηλατων από άκρη σε άκρη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων,  των φοιτητών και των επισκεπτών. Η έναρξη λειτουργίας του συστήματος χρήσης των κοινοχρηστων ποδηλατων έγινε με μια όμορφη εκδήλωση στην πλατεία της Φλώρινας όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα με τα κοινοχρηστα ποδήλατα του Δήμου Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)