ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

Στη καθυστέρηση υλοποίησης και ολοκλήρωσης μεγάλων αναπτυξιακων έργων στην Φλώρινα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας. Όπως είπε ο κ.Βοσκόπουλος η καθυστέρηση κατασκευής της τηλεθερμανσης και του καθετου άξονα Φλώρινας Νίκης οφείλεται στην καθυστέρηση εκταμιευσης των χρημάτων για την πληρωμή των εργολαβων λόγω των πολιτικών εξελίξεων τον τελευταίο χρόνο και της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζει η Χώρα μας το διάστημα αυτό.
Όσον αφορά στην ασφαλτοστρωση των οδικων αξόνων μέσα στον Δήμο της Φλώρινας, στους οποίους δχουν δημιουργηθεί λακουβες με αποτέλεσμα τη ταλσιπωρια κατοίκων και επισκεπτών,  τονισε πως αναμενανε να γίνουν οι εργασίες και για τους αγωγούς της τηλεθερμανσης προκειμένου να γίνει ενα ολοκληρωμένο έργο ασφαλτοστρωσεων όλων των οδικων δικτύων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)