ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ"

 Ο  χορός των αναθέσεων στο Δήμο Φλώρινας καλά κρατεί. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει απτόητη και αναθέτει, επιλέγει, μοιράζει τα χρήματα των φορολογούμενων, όπου κρίνει και όπου θέλει.

Κατ΄ επανάληψη έχουμε τονίσει πως η διαδικασία της απευθείας ανάθεσης αναφέρεται αποκλειστικά σε έκτακτες περιπτώσεις κατεπείγοντος χαρακτήρα και δεν πρέπει να μετατρέπεται σε πάγια τακτική.
Δυστυχώς όμως δεν ιδρώνει το αυτί του Δημάρχου. Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τη Δευτέρα 13 Ιουλίου εισήλθαν προς συζήτηση 11 έργα, όλα με απευθείας ανάθεση, συνολικού κόστους 104.200 ΕΥΡΩ.
Όλα τόσο εξαιρετικά επείγοντα που το μόνο που απομένει είναι να δηλώσει ο κ. Βοσκόπουλος πως είναι ο πιο άτυχος Δήμαρχος αφού στη δική του θητεία συμβαίνουν διαρκώς και καλείται  να τα αντιμετωπίσει.
Η ανάθεση του έργου «Καθαρισμός – Αποψίλωση κοινόχρηστων χώρων και οικοπέδων του Δήμου προς πρόληψη πυρκαγιών», προϋπολογισμού 12.000 ΕΥΡΩ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα προχειρότητας και αγωνιώδους βιασύνης να ανατεθεί το έργο. Έγγραφα χωρίς ημερομηνίες, χωρίς αριθμούς πρωτοκόλλου, χωρίς αποφάσεις έγκρισης της μελέτης, με κορυφαία παρατυπία άκουσον- άκουσον  απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος έτους 2013.
Τα μέλη της Δημοτικής μας Παράταξης σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν από τη συνεδρίαση και κατήγγειλαν πρακτικές οι οποίες δεν τιμούν τα όργανα και τη λειτουργία του Δήμου.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)