ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 400% ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ ΣΥΝΙΣΤΑ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αύξηση της τάξεως του 400% στις πυρκαγιές καμινάδων από τζάκια είχαμε από το 2011 μέχρι σήμερα, όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδάμου ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Γιάννης Μιαούλης. Όπως είπε ο κ. Μιαούλης, στην περιοχή της Φλώρινας το 2014 υπήρξαν πάνω από 50 περιπτώσεις πυρκαγιών σε καμινάδες σε τζάκια, λόγω του ότι οι ιδιοκτήτες δεν καθαρίζουν σωστά τις καμινάδες τους.
Επεσήμανε ότι θα πρέπει οι ιδιοκτήτες τζακιών να καθαρίζουν τουλάχιστον μια φορά το χρόνο τις καμινάδες τους και να προσέχουν τα υλικά που χρησιμοποιούν για καύση στα τζάκια τους έτσι ώστε να μην γίνεται μεγάλη συγκέντρωση αιθάλης στις καμινάδες, με αποτέλεσμα να παίρνουν φωτιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)