ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 6ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ.

Η χορωδία του Πολιτιστικού – Πνευματικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19.30 στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Πολλαπλών χρήσεων) του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί το επερχόμενο 6ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που θα διοργανωθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί προξενικές αρχές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιμελητήρια, Φορείς, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και φυσικά η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ». Στην έναρξη της εκδήλωσης θα προβληθεί σύντομο απόσπασμα από το πρώτο μέρος της ταινίας «Το Φεστιβάλ», που γυρίζεται για λογαριασμό του Συλλόγου από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σανιώτη, με θέμα τη Θεσσαλονίκη, την πόλη που γέννησε το Φεστιβάλ και το φιλοξενεί. Μετά τη σύντομη εισήγηση για τους στόχους και την απήχηση του Φεστιβάλ παγκοσμίως από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Στράτο Τσίχλα, θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, πέρα από τη μοναδικότητα που έχει στον κόσμο ως προς τη θεματική και τη σημασία του ως θεσμός πολιτισμού, συγκεντρώνει επτακόσιους συντελεστές κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να δίνει μια οικονομική ανάσα σε δεκαοκτώ επαγγέλματα που εμπλέκονται άμεσα σ΄ αυτό. Ο Σύλλογος από την πρώτη στιγμή δε θέλησε να μονοπωλήσει την ιδιοκτησία του Φεστιβάλ, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Το Φεστιβάλ ανήκει στην πόλη». Έτσι συγκροτεί κάθε χρόνο μια ευρεία Οργανωτική Επιτροπή από συλλογικότητες και πολίτες για να συμμετάσχουν στο σχεδιασμό, στην οργάνωση και την υλοποίηση του Φεστιβάλ.
Πληροφορίες στο choirkorais94@gmail.com και στο τηλέφωνο 6942.487804.
Παρακαλούμε για τη μετάδοση ή δημοσίευσή του.
Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας

Στράτος Τσίχλας    Ειρήνη Οζούνη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)