ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΊΑΣ

Με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας συναντήθηκαν τη Δευτέρα 5/10/2015 ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε. Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Σέλτσας και ο Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Δ. Μακεδονίας κ. Άγγελος Αγγελόπουλος.  Οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης ενημερώθηκαν για τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής, όσον αφορά τη στελέχωση και την υλικοτεχνική υποδομή.

Ειδικότερα για το Νοσοκομείο της Φλώρινας, υπήρξε ενημέρωση για τα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονάδες Τεχνητού Νεφρού, η Γυναικολογική και η Παιδιατρική κλινική.
Ο κ. Σελτσας τονισε οτι "η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αποτελείται από ανθρώπους με προσωπική πείρα από το χώρο της δημόσιας υγείας και ως εκ τούτου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα αυτά.Συγκεκριμένα υπήρξε η δέσμευση ότι θα αντιμετωπιστούν τάχιστα οι ελλείψεις και ειδικότερα για τις μονάδες του Νοσοκομείου Φλώρινας, θα υπάρξει άμεση μέριμνα για την επίλυση του προβλήματος.Αναμένουμε με εμπιστοσύνη τις ενέργειες του Υπουργείου και τις παρακολουθούμε στενά".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)