ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ 1ο ΦΙΛΙΚΟ ENDURO ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το 1ο Φιλικό EnduroΦλώριναςπραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Κυριακή, με βάση της εκδήλωσης τον χώρο του Νέου Πάρκου και συνολική διανυθείσα διαδρομή από τις μοτοσυκλέτες που συμμετείχαν μήκους 90 χιλιομέτρων δασικού οδικού δικτύου και μονοπατιών. Οι συμμετοχές μοτοσυκλετών απ’όλη την Ελλάδα έφτασαν τις 125 στον αριθμό, οι εθελοντές της διοργάνωσης τους 55 και ο κόσμος που παρακολούθησε την εκκίνηση, τον τερματισμό και μέρη της διαδρομής,ξεπέρασε κατά πολύ τον εκτιμώμενο.Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια, χωρίς κανένα πρόβλημα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες έτσι όπως μας τις μετέφεραν ευγενικά οι ίδιοι, καθώς επίσης και τις υποσχέσεις τους πως θα δώσουν το παρών με ακόμη περισσότερες συμμετοχές στην επόμενη διοργάνωσή μας, όποτε αυτή προγραμματιστεί.Στην πρώτη μας αυτή προσπάθεια διοργάνωσης μιας τέτοιου μεγέθους εκδήλωσης, είχαμε πολύ σημαντικές προσφορές βοήθειας σε υλικοτεχνική υποδομή, οικονομική στήριξη και εθελοντική προσφορά ανθρώπινου δυναμικού που κατέστησαν την όλη διοργάνωση εφικτή, δυνατή κι επιτυχημένη.
Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ εγκαρδίως και τιμάτους παρακάτω αναφερόμενους:
- Τον Δήμο Φλώρινας και το Δημοτικό Συμβούλιο που αποδέχτηκαν την πρότασή μας για συνδιοργάνωση και στήριξη της εκδήλωσης με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο. (Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Αριστείδου Άρη που είχαμε στενή συνεργασία).
- Την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίαςγια την άμεση οικονομική στήριξη της εκδήλωσης στον βαθμό των δυνατοτήτων της.(Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Αντωνιάδη Γεώργιο με τον οποίον είχαμε στενή συνεργασία).
- Τους Χορηγούς της διοργάνωσης, μεγαλύτερους και μικρότερους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν και αποτέλεσαν μία από τις σημαντικότερες πηγές οικονομικής βοήθειας της εκδήλωσης. (Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους MyGASOuliaris, Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Μόσχων Γεύσεις, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ελαστικά, Αρτοζαχαροπλαστείο ΒΡΑΓΚΟΣ, Τρόφιμα ΜΠΕΛΛΗΣ, ΓΟΥΝΑΡΗ Μαρία, Σαλέ TOTTIS, Ξυλεία ΣΤΑΥΡΟΥ, Νερά ONE Βίτσι, ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ Φλώρινας, Makina, MX88, Moto-GAZEA).
- Το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας και όλα τα πληρώματα που είχαν υπηρεσία την συγκεκριμένη μέρα διεξαγωγής της περιήγησης και μας βοήθησαν να διασφαλίσουμε την χωρίς απρόοπτα και ατυχήματα κίνηση των μοτοσυκλετών εντός των ορίων της πόλης μας.
- Το Δασαρχείο και τηνΔιεύθυνση Δασών Φλώριναςγια τις υποδείξεις και τις προτροπές τους που συνέβαλαν σε μια ακόμη ασφαλέστερη διοργάνωση.
- Τον Ορειβατικό Σύλλογο Φλώρινας για την κατανόηση που έδειξε αλλά και την συνεννόησηπου συμφωνήθηκε να επιτευχθεί μεταξύ ορειβατών και μοτοσυκλετιστών με αμοιβαίο σεβασμό στις αποφάσεις που θα λάβουμε από κοινού.
- Τους Ραδιοερασιτέχνες Φλώρινας γιατην υποστήριξή τους με μέλη του συλλόγου και ασυρμάτους μεγάλης εμβέλειας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις απρόσκοπτες επικοινωνίες για τις ανάγκες της εκδήλωσης.
- ΤουςΕθελοντές τουFlorinaBikeChallengeπου εκτός της υποστήριξης τους σε ανθρώπινο δυναμικό, μας παρείχαν ευγενικά και υλικοτεχνική υποδομή για τις ανάγκες προβολής της εκδήλωσης.
- Όλους τους Εθελοντές Ερασιτέχνες Φωτογράφους που κάλυψαν από διάφορα σημεία την εκδήλωση για να υπάρχουν αποτυπωμένα για πάντα τα όμορφα στιγμιότυπα αυτής της διοργάνωσης.
- Όλες τις Εθελόντριες κοπέλες της Γραμματείας της εκδήλωσης που από τα πόστα τους η κάθε μία μας προσέφεραν αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, από την έναρξη μέχρι την λήξη της, ακούραστες και χαμογελαστές.
- Όλους τους Εθελοντές – μη μέλη του Μ.Ο.Φ που μας υποστήριξαν και ήταν παρόντες σε κάθε περίπτωση που τους χρειάστηκε η οργάνωση και ανταποκρίθηκαν άριστα.
Ο Μ.Ο.Φ κάνει ειδική αναφορά σε αυτό το σημείο σε όλα τα μέλη του EnduroTeam Φλώρινας που υπήρξαν συνεπέστατοι στις δεσμεύσεις τους για άριστο σχεδιασμό, σηματοδότηση, εποπτεία και καθολική υποστήριξη της διαδρομής των 90 χιλιομέτρων που ήταν αποκλειστικά δικής τους ευθύνης και εξέπληξε ευχάριστα όλους τους συμμετέχοντες κατά δήλωσή τους.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλους τους συμμετέχοντες αναβάτες που ήρθαν από πολλά μέρη της Ελλάδας και πραγματικά μας τίμησαν με την παρουσία τους, υπήρξαν υποδειγματικοί και άψογοι μοτοσυκλετιστές και μας χάρισαν θέαμα με την οδήγηση και τις τεχνικές τους. Σας περιμένουμε και στην επόμενη διοργάνωση.Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους πολίτες – θεατές της εκδήλωσής μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στον χώρο του Νέου Πάρκου κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό, αλλά και όσους ανέβηκαν στα βουνά μας και είδαν από κοντά τους αναβάτες και τις προσπάθειές τους κατά την διάρκεια όλης της περιήγησης.Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση Φιλικού Enduroμε την υπόσχεση πως θα είναι ακόμη καλύτερη, ακόμη μεγαλύτερη και ακόμη πιο ευχάριστη για όλους.
Σας ευχαριστούμε θερμά !
Για το ΔΣ, τα μέλη, τους αθλητές και τους εθελοντές του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Φλώρινας,
Ο Πρόεδρος του Μ.Ο.ΦΟ Γραμματέας
Μιχάλης Καπουλίτσας Δεληναούμ Χρήστος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)