ΤΟΣΚΑΣ ΣΕ ΜΑΤ:"ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ"

Με νεύρα και υποδείξεις ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επιχείρησε να κάνει επίδειξη πυγμής στους άνδρες των ΜΑΤ και τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, τους οποίους επισκέφθηκε σήμερα για να τους… συγχαρεί.Κάποιοι ψίθυροι και η έλλειψη προσοχής που εντόπισε ο κ. Τόσκας στο ακροατήριο των αξιωματικών, τους γύρισαν το μάτι.
Η έκρηξη δεν άργησε να έρθει και ο κ. Υπουργός διέκοψε την ομιλία του για να δώσει μήνυμα-«εντολή» στους υφισταμένους του: «Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω. Εντάξει;» είπε σεστρατιωτικό ύφος ο Νίκος Τόσκας, ενθυμούμενος προφανώς τη θητεία του ως ταξίαρχος του ελληνικού Στρατού.
Έτσι, έκοψε τον αέρα των εμβρόντητων αστυνομικών.



Ωστόσο, ο κ. Τόσκας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς θέλησε να κάνει και πάλι υποδείξεις δημοσιογραφίας, αλλά και να προειδοποιήσει τους αξιωματικούς να κόψους τις γέφυρες επικοινωνίας με τουςαστυνομικούς συντάκτες! «Και κάτι τελευταίο, που με «γαργαλάει» η γλώσσα. Μη γίνονται κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς λόγο ή μην εξυπηρετούν δημοσιογράφους χωρίς λόγο, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εκμεταλλεύονται αυτές τις συνεργασίες για άλλους σκοπούς. Αφήστε τα Γραφεία Τύπου της Αστυνομίας να κάνουν αυτά τη δουλειά τους καιμην μπλέκεστε στα πόδια τους» είπε ο κ. Τόσκας ορθά-κοφτά στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Να μην δίνουν πληροφορίες για το ρεπορτάζ δηλαδή στους συναδέλφους δημοσιογράφους, αλλά να παίρνουν όποια «προστατευμένη» πληροφορία δίνει το Γραφείο Τύπου.



Κατά τα λοιπά, ο κ. Τόσκας εκπλήρωσε και τον αρχικό λόγο της επίσκεψής του στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Έτσι, συνεχάρη τους αστυνομικούς για τον επιχειρησιακό τρόπο με τον οποίο ενήργησαν στις χθεσινές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εξέφρασε απορίες για το πώς οι άνδρες των ΜΑΤπαραμένουν για ώρες ολόκληρες στα λεωφορεία χωρίς, όπως χαρακτηριστικά είπε να κάνουν τίποτα...

Πηγή: newspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)