ΜΕ 7 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 3 το μεσημέρι στην Κοζάνη, το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1ο: Εγκριση Τρόπου Δημοπράτησης του Έργου «Καθαρισμός της Αντιπυρικής Ζώνης Πέριξ του Καταφυγίου και Πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο» Προϋπολογισμού : 3.597,75 € (με Φ.Π.Α.).
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης, κ. Παναγιώτης Πλακεντάς
2ο: Έγκριση Σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με Τίτλο «Υλοποίηση Έργων Υποδομών Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κοζάνης (2015)».
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης, κ. Παναγιώτης Πλακεντάς
3ο: Τροποποίηση Πίνακα Έργων που θα Χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 541) κ.ε 2014ΕΠ54100002 και Τίτλο «ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΔΕΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΟΚΩ (π.κ. 2008ΕΠ04100000)
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καστοριάς, κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος,
4ο: Θέσπιση Παγίου κατ΄ Αποκοπή Χορηγήματος Καθαριότητας Υπηρεσιών Π.Ε. Φλώρινας Eντός και Eκτός Διοικητηρίου και Υπηρεσιών Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης για το έτος 2016.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος
5ο: Γνωμοδότηση για Τροποποίηση (Επέκταση) Λατομικής Περιοχής στη Θέση «ΜΛΕΚΑΤΣ», της Τ.Κ.Βευής Δήμου Φλώρινας, ΠΕ Φλώρινας.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος
6ο: 7η Έγκριση Eισήγησης Έργων στην Eπιτροπή Παρακολούθησης του Ειδικού
Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Πλαίσιο του Τέλους Ανάπτυξης 2012 – 2016.
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας, κ. Στέφανος Μπίρος
7ο: Λήψη Aπόφασης για την Προετοιμασία και Κατάθεση Πρότασης στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία 2014-2020 (EaSI) – Άξονας PROGRESS με Συντονιστή την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, κ. Σταύρος Γιαννακίδης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)