ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 2015 Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Δύο ακόμα νίκες σημείωσε η γυναικεία ομάδα επί της Καβάλας και του Άρη Βούλας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2015. Στο Σ.Ε.Φ. το Σάββατο 19/12/2015 η τριάδα Φίλη, Εξάρχου και Οικονόμου για μία ακόμα φορά δεν είχαν αντίπαλο και νίκησαν εύκολα την ουραγό Καβάλα με σκορ 4-0 και τη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα του Άρη Βούλας με σκορ 4-1. Έτσι, παραμένουν μόνες και αήττηες στην κορυφή επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις για την πρωτιά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της χώρας (Α1).Κλείνοντας η χρονιά να τονίσουμε πως το 2015 ήταν το καλύτερο από άποψη επιτυχιών για τις ΣΑΡΙΣΕΣ. Οι ομάδες μας, αντρική και γυναικεία, μας προσέφεραν πολλές χαρές πρωταγωνιστώντας όπου και αν έπαιζαν. Θυμίζουμε εν συντομία τα τρία Πρωταθήματα Β΄ Εθνικής που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα, Δυτικής Μακεδονίας-Ηπείρου, Β. Ελλάδας και Ελλάδας. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση και είναι έτοιμες να χαρίσουν στη Φλώρινα νέα Πρωταθλήματα. Όμως και στα ατομικά αγωνίσματα το 2015 χειροκροτήσαμε πολλές επιτυχίες των μικρών μας αθλητών που διακρίνονται σε όλα τα ανοιχτά πρωταθλήματα που συμμετέχουμε. Το 2015 όμως είναι και η χρονιά που οι ΣΑΡΙΣΕΣ έκαναν το βήμα μπροστά και σε τεχνικό επίπεδο. Έδωσαν το τιμόνι της τεχνικής καθοδήγησης σε έναν εξαιρετικό προπονητή (Liviu Predoaica) με διεθνή καριέρα ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδο της προπόνησης, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να προπονούνται στο υψηλότερο δυνατόν επίπεδο. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ πρωτοπορούν και προσφέρουν πλέον ποιοτικό αθλητισμό.

Ως Δ.Σ. αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους αθλητές και τους προπονητές μας και υποσχόμαστε ότι και το 2016 θα εργαστούμε σκληρά, έτσι ώστε η επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας να πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο Επίπεδο.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)