ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς και επιστημονικά εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων ή ποτών να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής προκειμένου να ενταχθούν στη δωρεάν δράση εξειδικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης στο πλαίσιο του Έργου: «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013». Το Έργο: «Χτίζοντας την Αριστεία μέσω Πιστοποίησης», αφορά στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα στη διασυνοριακή περιοχή Ελλάδας - Αλβανίας μέσω της ανάπτυξης, εφαρμογής και πιστοποίησης συστημάτων ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.Η συγκεκριμένη δράση συμβουλευτικής υποστήριξης αφορά αποκλειστικά στα επιστημονικά εργαστήρια και επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην επιλέξιμη περιοχή του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013», ήτοι οι Περιφερειακές Ενότητες: Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών και Κέρκυρας.Στο πλαίσιο της δράσης, τρεις (3) επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους για την προετοιμασία του συνόλου των απαραίτητων διαδικασιών για πιστοποίηση τους σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000, ενώ παράλληλα τρία (3) εργαστήρια ανάλυσης τροφίμων – ποτών θα υποστηριχθούν κατά την προετοιμασία της πιστοποίησης τους σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 17025.
Η αίτηση συμμετοχής καθώς και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται στο Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Κοίλα Κοζάνης, 501 00 υπόψη κα. Κρέστου Αθηνά, τηλ. 2461068288, Φαξ 24610 39765, email: akrestou@teiwm.gr.
Η Πρόσκληση συμμετοχής στη Δράση δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων και εργαστηρίων είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Ε.Λ.Κ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (http://elke.teiwm.gr ).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής είναι η31η Δεκεμβρίου 2015.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)