ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΛΙΓΝΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΚΔΜ Σ.ΠΑΛΑΒΟΣ

Στις διαβουλεύσεις που γίνονται μεταξύ της Εταιρείας ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. και τη ΔΕΗ για τη λειτουργία των ορυχείων της Αχλάδας, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας και στην Θωμαή Αδαμου ο Διευθυντής του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας Στέφανος Παλαβός, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρεία «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ» κατέθεσε πρόγραμμα για την εκμετάλλευση του λιγνίτη για το 2016, το οποίο αξιολογεί και ελέγχει η ΔΕΗ.
«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι, να περιορίσουμε την εξόρυξη χωμάτων έτσι ώστε η τιμή να είναι ανταγωνιστική και όχι ασύμφορη για τη ΔΕΗ» πρόσθεσε, δηλώνοντας αισιόδοξος για την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων, ώστε να  κυλήσουν όλα ομαλά για το επόμενο έτος και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Όσον αφορά στη μετεγκατάσταση της Αχλάδας, ο κ. Παλαβός είπε ότι αυτό θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει, έτσι ώστε να μην δυσκολεύεται και η εταιρεία στην εξόρυξη λιγνίτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ