ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΛΣΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου 2016 τα αδέλφια Ελσάμι πήραν μέρος στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο σύλλογος «ΑΘΗΝΑ» ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ στην Αθήνα. Στην ίδια διοργάνωση αγωνίστηκε και η αθλήτρια της ομάδας Οικονόμου Ευαγγελία στην κατηγορία Νεανίδων.Ο Ζαχαρίας έπαιξε στην κατηγορία μίνι-παμπαίδες όπου κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ιωσήφ στην κατηγορία των παμπαίδων που ήταν και πολυπληθέστερη επίσης έπαιξε πάρα πολύ καλά και τελικά κατέλαβε την 9η θέση. 
Η Οικονόμου είχε πιο δύσκολο έργο σε μία πολύ απαιτητική κατηγορία κατετάγη τελικά 13η.Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής της ομάδας Liviu, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική πρόοδο των παιδιών.Το Δ.Σ. συγχαίρει τα παιδιά και εύχεται στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες.Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη η προκριματική φάση του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Από τις ΣΑΡΙΣΕΣ θα πάρουν μέρος 4 αθλητές και 2 αθλήτριες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)