ΜΠΑΣΚΕΤ: Κόντεψε την έκπληξη ο Αίαντας Αμυνταίου

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκε ο Αίαντας Αμυνταίου, απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα των Ελιμείων, από οποία τελικά ηττήθηκε με 59-63. Οι παίκτες του Λάζαρου Φωτιάδη περιόρισαν τα επιθετικά ατού των φιλοξενουμένων και δεν τους επέτρεψαν να ξεφύγουν στο σκορ. Ωστόσο σ΄ ένα ακόμα παιχνίδι, η αχίλλειος πτέρνα του Αίαντα που λέγεται βολές, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα τελευταία δραματικά λεπτά της αναμέτρησης, που έκριναν την έκβαση του παιχνιδιού.Ο παίκτης του Αίαντα, Πάνος Παναγιώτης, σημείωσε: « Είναι πραγματικά κρίμα να φτάνεις μέχρι τη πηγή και να μην καταφέρνεις να πιείς νερό. Παλέψαμε πολύ σ αυτό τον αγώνα, από την αρχή κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο και καταφέραμε σ μεγάλο βαθμό να πετύχουμε όσα σχεδιάσαμε.Όμως κάποιες λανθασμένες επιλογές στο τέλος, στάθηκαν αρκετές ώστε να ηττηθούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια μας ».
10λεπτα: 19-22, 34-35ημχ.,44-45,59-63
Αίαντας Αμυνταίου (Λ. Φωτιάδης): Κοσμίδης 2, Πάνος 5, Πουτούκης Αγ. 11, Κοσμίδης, Κωστακογλου 4, Μωυσιάδης 8, Κωστόπουλος, Πουτούκης Δ. 6, Σταϊος , Τερζής 7, Παπούλιας 13, Τζήγας 3.
Ελίμεια: Ταμπάκος, Μαδίκας 4, Παπίστας 4, Δημόπουλος 3, Μούσιος, Λαμπρόπουλος 1, Τσπουρας 4, Κουμτσίδης 2, Τσαμπούρης 11, Κατσέλας 17, Μακρής 17, Κοντός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)