ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εκπαιδευτική Ημερίδα αξιολόγησης και χρήσης Βιομάζας διοργανώνει την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στα Γρεβενά το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης / Ινστιτούτο Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΕΚΕΤΑ/ΙΔΕΠ) σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του έργου “GABE - Διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας – Αλβανίας για την αξιοποίηση της βιομάζας”. Οι εργασίες της ημερίδας θα ξεκινήσουν στις 10:00 στο  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ΓΡΕΒΕΝΑ. Σκοπός της ημερίδας είναι η αξιολόγηση της χρήσης βιομάζας κυρίως στον αγροτικό τομέα – ενημέρωση αγροτών για ενεργειακές καλλιέργειες και η ανάπτυξη μίας κοινής στρατηγικής αξιοποίησης του δυναμικού βιομάζας στη Δυτική Μακεδονία και ανάδειξη βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων.
ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΥΘΗΣΗΣ
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα μπορούν να εγγραφούν  στον παρακάτω σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/nnyShsXd87

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)