LiveFlorinaNews
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Οι Ειδήσεις με μια ματιά -
Έγκαιρη,Έγκυρη και Αντικειμενική Ενημέρωση
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 15ο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ (ΒΙΝΤΕΟ)
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Προσθήκη λεζάντας
Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του 15ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην που θα διεξαχθεί στη Φλώρινα το Σάββατο 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας κ. Άρης Αριστείδου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων ΣΕΓΑΣ κ. Αθανάσιος Ράπτης, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας και Επιτετραμμένος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Fatih Cintimar, ο Εθνικός Προπονητής κ. Δημήτριος Ευαγγελόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας κ. Γιώργος Αντωνιάδης.Προηγήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου συνάντηση με όλους τους φορείς και τους εθελοντές που θα συμμετέχουν στο εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή μας αθλητικό αυτό γεγονός.Η Π.Ε. Φλώρινας ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους για την καθοριστική συμβολή τους.
98 θέσεις εγκρίθηκαν για το Δήμο Φλώρινας και 129 για το Δήμο Καστοριάς μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ.Τα νέα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα στον ωφελούμενο να βελτιώσει το βιογραφικό του, ώστε να διευκολυνθεί στην επανένταξη του στην αγορά εργασίας. Οι ωφελούμενοι θα εργαστούν στα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54). Στα κριτήρια μοριοδότησης περιλαμβάνονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στα νοικοκυριά χωρίς κανέναν εργαζόμενο.Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν μέχρι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.
Μετά την Πτολεμαΐδα και την κατάκτηση 7 μεταλλίων στο Κύπελλο Καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών Βορείου Ελλάδος , η Ακαδημία πολεμικών τεχνών ΄΄Ο ΑΜΥΝΤΑΣ΄΄σημείωσε νέες επιτυχίες στην αντίστοιχη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας την Κυριακή 8/3.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.