Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης και της ενιαίας ενίσχυσης προς τους δικαιούχους, κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Μεγάλη είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πληρωμή προς τους δικαιούχους της εξισωτικής αποζημίωσης για το 2015 με αποτέλεσμα να οξύνεται η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία ήδη βρίσκονται. Ανακοινώσεις που είδαν κατά καιρούς τα φώτα της δημοσιότητας –ακόμα και από επίσημα χείλη- σχετικά με την άμεση καταβολή της αποδείχθηκαν ανυπόστατες.
Υπόλοιπο οφειλών υπάρχει επίσης και στην πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης η οποία καταβάλλεται με το σταγονόμετρο.
Κατόπιν των ανωτέρω,
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Πότε σκοπεύει το υπουργείο σας να προχωρήσει στην πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης προς τους δικαιούχους;
2. Πότε θα ολοκληρωθεί η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης;
Ο ερωτών βουλευτής
Γιάννης ΑντωνιάδηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.