ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΕΛΗΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Δυο ημεδαπούς, 26 και 50 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής συνέλαβαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Μετά από αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και συνελήφθησαν στην Πτολεμαΐδα, γιατί κατά τον τελευταίο μήνα είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές οχημάτων.Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω φέρονται να είχαν αφαιρέσει στις 24-04-2016) από την πόλη της Πτολεμαΐδας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού. Κατόπιντ αναζητήσεων το όχημα βρέθηκε χθες (25-04-2016) στη Κοζάνη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Συνεχιζόμενη ς της έρευνας διαπιστώθηκε ότι:
οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει προ διημέρου από την πόλη της Κοζάνης, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονης ημεδαπής, το οποίο αναζητείται σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ
ο 26χρονος είχε αφαιρέσει αρχές Απριλίου από την πόλη της Πτολεμαΐδας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 72χρονου ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ