Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση έδωσαν το παρόν οι ΣΑΡΙΣΕΣ. Το τριήμερο 23-25/4/2016 συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην τελική φάση του ατομικού, διπλού και ομαδικού Νεανίδων που έγινε στο ΣΕΦ. Αυτό οφείλεται κυρίως στην μεγάλη πρόκριση που είχε πάρει στα προκριματικά η αθλήτρια της ομάδας Οικονόμου Ευαγγελία.
Στην τελική φάση του ατομικού η Ευαγγελία σημείωσε πολύ καλά αποτελέσματα και κατάφερε να πλασαριστεί στην 8άδα. Εκεί διεκδίκησε την είσοδο στα μετάλλια αντιμετωπίζοντας την Γερασιμάτου από την ομάδα Α.Ο. Άρης 2006. Στον αγώνα αυτό κάμφτηκε από την αντίπαλη 0-3 και δεν μπόρεσε να προχωρήσει.

Στο αγώνισμα του διπλού η Ευαγγελία παίζοντας με παρτενέρ την Ηλιοπούλου Β. από τους Φοίνικες Πάτρας έφτασε επίσης στην 8άδα. Το δίδυμο αποκλείστηκε από τις Γερασιμάτου και Χατζάκη του Ταύρου.


Στο ομαδικό οι ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν με τις Οικονόμου Ευαγγελία, Ευθυμίου Άννα και Κετσετζή Μαρία. Η ομάδα έδωσε τρεις αγώνες στη φάση των ομίλων τους οποίους και έχασε. Από τον Άρη 2006 0-3, από την Αθηνά Μαγκουφάνας 1-3 και από τους Φοίνικες Πάτρας 2-3. Έτσι, αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ σε μία τελική φάση από μόνη της αποτελεί μία πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς ελάχιστα σωματεία από την επαρχία είχαν παρουσία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, ιδιαίτερα στην Ευαγγελία που για τρεις ημέρες έπαιξε ισάξια με τις αντιπάλους της και έδειξε ότι στο μέλλον μπορεί να φτάσει πολύ ψηλότερα. Επίσης, οι Ευθυμίου και Κετσετζή άπειρες από μεγάλους αγώνες πήραν πρωτόγνωρες εμπειρίες χρήσιμες για το μέλλον.

Η συνέχεια της αγωνιστικής δράσης συνεχίζεται μετά το Πάσχα στη Φλώρινα!!! Η πόλη μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους καλύτερους και καλύτερες αθλητές/τριες της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας στις 6-8 Μαΐου και όλοι οι άνθρωποι των ΣΑΡΙΣΩΝ εργάζονται πυρετωδώς, έτσι ώστε να γίνει μία άριστη διοργάνωση.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Η ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΦΑΝΗ ΜΟΤΕΣΝΙΤΣΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

21η ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ