ΣΥΛΛΗΨΗ 41ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ, ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΡΟΤΙΔΩΝ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ

Έναν 41χρονο ημεδαπό, για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και κατοχή κροτίδων συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης  .32χρονη ημεδαπή κατήγγειλε ότι ο 41χρονος - εν διαστάσει σύζυγός της – χρησιμοποιώντας όπλο την απείλησε και στη συνέχεια πυροβόλησε σε όχημα ιδιοκτησίας της.Μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης εντοπίστηκε ο 41χρονος και συνελήφθη, ενώ ακολούθως σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι και στο αγρόκτημα του 41χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:-1- πιστόλι φωτοβολίδων,-118- κροτίδες,-83- φυσίγγια κρότου και-5- κάλυκες φυσιγγίων κρότου.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)