"ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ" ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Ενημερωτική εκδήλωση και δειγματοληψία από εθελοντές δότες μυελού των οστών , θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ. Πεδινού και στη κεντρική πλατεία Αμυνταίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του συλλόγου καρκινοπαθών Αμυνταίου και περιχώρων «Μαζι για τη ζωη» σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», τη νεολαία Πεδινού και την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου. Τα δείγματα που θα ληφθούν από τους ενδιαφερομένους θα βοηθήσουν 25 χρονη από το Πεδινό, η οποία νοσεί από λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η δειγματοληψία θα γίνεται από τις 11:30 έως τις 2:00μ.μ. στην πλατεία Αγ. Κων/νου και Ελένης στο Αμύνταιο και από τις 2:30 έως τις 4:00 Δημοτικό σχολείο Τ.Κ. Πεδινού.Η διαδικασία είναι δωρεάν και εντελώς ανώδυνη. Δίνεται δείγμα σάλιου με μία μπατονέτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)