ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Το Δ.Σ., οι αθλητές και τα μέλη της ΣκοπευτικήςΑθλητικής Λέσχης Φλώρινας εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην αθλήτρια Άννα Κορακάκη που διέπρεψε στους Ολυμπιακούς αγώνες για δεύτερη φορά, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα.Το εντυπωσιακό είναι ότι η Κορακάκη, εκτός από καλή αθλήτρια έδειξε ότι είναι και συγκροτημένος άνθρωπος. Διατηρεί τη ψυχραιμία της σε στιγμές που άλλοι χάνουν τα λόγια τους, χρησιμοποιεί σωστά την Ελληνική γλώσσα χωρίς κλισέ φράσεις, έχει οργανωμένη σκέψη και κυρίως είπε μεγάλες αλήθειες, όπως ότι ο αθλητισμός είναι υγιής ενώ ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός.
Προέτρεψε τους νέους ανθρώπους να μπουν στα σκοπευτήρια και να γνωρίσουν την χαρά του αθλήματος. Πληροί το αθλητικό πρότυπο των αρχαίων Ελλήνων που θέλει τον άνθρωπο καλλιεργημένο πνευματικά και σωματικά.Με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της που κορυφώθηκαν σταδιακά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ολυμπιάδα του Ρίο, η Κορακάκη έκανε γνωστό σε όλη την επικράτεια το άθλημα της σκοποβολής και έδωσε άλλη μια διάσταση στην έννοια του αθλητισμού.Όλα αυτά την κάνουν να αξίζει συγχαρητήρια, άσχετα από τις θέσεις που κατέκτησε με κόπο, ξεπερνώντας τις αντιξοότητες.
Η κορύφωση της επιτυχίας της Άννας Κορακάκη έρχεται να δυναμώσει και να τονώσει τις προσπάθειες της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας για την ανάπτυξη του αθλήματος της σκοποβολής στην πόλη μας. Ήδη, ο χώρος που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Φλώρινας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο διαμόρφωσης του σε σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων σταθερού στόχου και ευελπιστούμε με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας , αθλητών. Παράλληλα με την εντυπωσιακή παρουσία στην Πρακτική Σκοποβολή, η Λέσχη μας, ίσως το νεότερο μέλος της ΣΚΟΕ, υπό την καθοδήγηση ικανών στελεχών του ευρύτερου χώρου της σκοποβολής, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, σε μια νέα πρόκληση για το αθλητισμό και τη Φλώρινα.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)