ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την προεδρία της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κας Μούσιου-Μυλωνά Όλγας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 09 Αυγούστου 2016 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με εφτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και έξι εκτός αυτής.
Τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα είναι:
«Αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Θεοφανίδη Δημήτριο.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Παπασωτηρίου Σταύρος, Ακριτίδης Αλέξανδρος, Κασκαμανίδης Χρήστος και Καρυπίδης Νικόλαος ψήφισαν κατά.
«Πρώτη παράταση προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου ‘Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης Φλώρινας-Αλώνων’, με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο.
Το θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
«Έγκριση μελετών και ορισμός τρόπου εκτέλεσης έργων», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Τριανταφυλλίδη Κωνσταντίνο.
Το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, καθώς οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, Παπασωτηρίου Σταύρος, Ακριτίδης Αλέξανδρος, Κασκαμανίδης Χρήστος και Καρυπίδης Νικόλαος ψήφισαν κατά.
«Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Υδρούσας στις 14 & 15 Αυγούστου 2016», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρη.
«Ρύθμιση κυκλοφορίας για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων ‘Πολιτιστικά Δρώμενα 2016’ του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρη.
«Επιχορήγηση του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΣ Φλώρινα για διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων», με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, κ. Αριστείδου Άρη.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1. «Απαγόρευση βοσκής στο δημοτικό δάσος Τ.Κ. Λεπτοκαρυών Δήμου Φλώρινας»΅, με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Αλεξιάδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του Δρ. Ιωάννη Μουντούση, Διευθυντή Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Φλώρινας.
2. «Τροποποίηση της Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με αριθ. 82/2016 σύμφωνα με την απόφαση Υπ. Οικονομίας, Ανάπτ. & Τουρισμ. 69341/30.06.2016 (ΦΕΚ 1986/30.06.2016 τεύχος Β’) ¨παράταση της διαδικασίας αξιολόγησης και ελέγχου των υποβληθέντων δικαιολογητικών για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών¨», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Αλεξιάδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας
3. «Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Φλώρινας με τους αναπληρωτές τους για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ ΑΕ στις 29 Αυγούστου 2016», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Αλεξιάδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κου Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, Διευθυντή Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Δήμου Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα και στο 3ο ορίστηκε εκπρόσωπος ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος με αναπληρωτή του τον δημοτικό σύμβουλο κ. Καρακόλη Μιχαήλ.
4. «Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 64/2016 απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σχετικά με τον καθορισμό δυναμικότητας νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Μαβίδη, Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Ελένης Γκορτσίλα, Προϊσταμένης Δ/νσης του προαναφερόμενου Ν.Π.Δ.Δ.
5. «Δωρεάν παραχώρηση κυριότητας και χρήσης τμήματος εντός του με αριθμό 858 ακινήτου, αγροκτήματος Αγίου Βαρθολομαίου, διανομής έτους 1933, στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, εντός του οποίου υπάρχει κτισμένη εκκλησία ως και οικήματα, για να το χρησιμοποιήσει, βάσει του άρθρου 39 του Ν. 590/1977 (ΦΕΚ 146/τ.Α’/31-5-1977, για την ίδρυση νέας Ιεράς Μονής ή Ιερού Προσκυνήματος», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
6. «Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της κας Άννας Δημητρίου-Βογδάνη, Διευθύντριας Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Φλώρινας.
7. «Αντικατάσταση μελών στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Θεοφανίδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Όλα τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα και στο 7ο οι δημοτικός σύμβουλοι κ.κ. Απιδόπουλος Γεώργιος και Καρακόλης Μιχαήλ αντικαταστάθηκαν από τους κ.κ. Ευαγγέλου Νικόλαο και Αλεξιάδη Νικόλαο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)