100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" ΣΤΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Πάνω από 100 αθλητές από την Ελλάδα και την Αλβανία θα συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου που θα διοργανωθεί από την Κρυσταλλοπήγή Φλώρινας μέχρι την Βίγλιστα Αλβανίας τη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 12:00μ.μ. με τίτλο "Τρέχοντας για τη συνεργασία" στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας για το 2016. Όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος Δημοσιότητας του Interreg κ. Θέμης Χατζηκωνσταντίνου στόχος αυτή της πρωτοβουλίας είναι να γνωρίσουν οι τοπικές κοινότητες τους στόχους του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας και να στείλουμε μήνυμα συμφιλίωσης και ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ των Βαλκανικών λαών. Παράλληλα ο κ. Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε πως στο πλαίσιο του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί και δεύτερη εκδήλωση στις 6 Οκτωβρίου με τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Λαιμό και στο Λευκώνα Πρεσπών.

Πηγή: www.ert.gr/news/florina

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)