Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή συμμετείχε η ΦΛΩΡΙΝΑ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού που έγινε στην Αθήνα στις 1-2/9/2016.Στους αγώνες πήραν μέρος 189 αθλητές/τριες από πολλές πόλεις της χώρας χαρίζοντας στους θεατές πολλούς συναρπαστικούς αγώνες.
Η Χρυσή Φωτιάδου αγωνίστηκε στην κατηγορία των κορασίδων, όπου δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία της στο Μέτσοβο. Αποκλείστηκε πολύ νωρίς από τους ομίλους και περιορίστηκε σε αγώνες κατάταξης. Η Δέσποινα Άμπα με συνεχόμενες νίκες βρέθηκε στην οχτάδα για μία ακόμα φορά δείχνοντας σταθερότητα στην απόδοσή της. Στην οχτάδα επίσης βρέθηκε και ο Σωτήρης Μούσιας με πολύ καλές εμφανίσεις. Τελικά κατετάγη 6ος. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια.Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινάει η Β΄ Εθνική Αντρών Γυναικών καθώς και τα τοπικά πρωταθλήματα. Στη Β’ Εθνική Αντρών συμμετέχουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ, στη Β΄ Εθνική Γυναικών ο Ο.Ε.Α Φλώρινας και στο Β΄ Τοπικό η αντρική ομάδα του Ο.Ε.Α.
Οι πρώτες τρεις αγωνιστικές της Β΄ Εθνικής θα διεξαθούν στη Φλώρινα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της πόλης μας να απολαύσει αγώνες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ